Service

ERFARENHETEN

DU KAN LITA PÅ!

VÅRA TJÄNSTER INOM SERVICE PÅ DIN BIL


Behöver din bil servas? Vi har delarna och allt där till som behövs för att din bil ska fungera i framtiden! Vi arbetar med de ledande tillverkarna av delar och förbrukning. Vår målsättning är att ha ett attraktivt pris men samtidigt hålla en hög kvalité på både delar och utfört arbete. Är dina bromsar dåliga? Är det läckage någonstans? Har du ett ljud som inte låter bra? Låt oss på PEFAB BIL ta hand om problemet så du åker säkert! Vi utför som sagt det mesta inom service av din bil! Vi utför också rutbyten och stenskottslagning. 

Mekaniskt fel

Låt oss åtgärda det!


Oavsett vad du kör för bil eller märke gör vi allt för att lösa problemet med din bil. Vår verkstad har det som krävs för att utföra arbetet. Vi har programvaror och annan utrustning som krävs för att läsa flekoder m.m. i dagens avancerade fordon. Vi har kunskapen att göra mer avancerade arbeten som problem med motorer och växellådor. Men viktigaste är att lösa dina problem du har med just din bil! 

Servicedags

Låt oss åtgärda det!


Lyser din lampa eller indikerar din bil dags för service? Då är det till oss du ska komma! Vi utför service på alla märken och samtidigt nollställer din servicelampa eller indikator. Du får stämpel i din servicebok och samtidigt ett utdrag på papper på vårt utförda arbete. Vi lämnar garanti på alla våra utföra arbeten så du känner en trygghet när du har hämtat din bil. 

Vi fyller inte på spolarvätska eller byter vindrutetorkare UTAN att fråga dig! Vi frågar ALLTID dig som kund om vi hittar något som behöver repareras eller fyllas på innan vi utför arbetet! Trygghet!


UNDER OKTOBER OCH NOVEMBER 2020 LÄMNAR VI HELA 25% RABATT PÅ SERVICE PÅ JUST DIN BIL!!

Elektroniska problem

Låt oss åtgärda det!


Våra tekniker är duktiga på problemlösning. Med dagens avancerad teknik kan det vara svårt att se vart problemet är själv. Låt oss göra en felsökning och berätta vad som är felet. Är det dyra databoxar löser vi det kanske med en begangad box istället för en helt ny för att spara dina pengar. Vårt arbete är att se till att din bil blir lagad!

Vi utför dragkroksmonteringar, extraljus m.m. Så tveka inte att fråga!

Tvätt, polering - Däckverkstad och däckhotell!

                   Låt oss utföra det!


Har du en smutsig eller repig bil som du vill ha fin så tveka inte fråga oss! Vi har en besiktigad tvätthall med oljeavskiljare och en egen hall för rekond och polering! Din bil ska skina både invändigt som utvändigt när du hämtar den.

Vill du köpa nya däck arbetar vi med de ledande tillverkarna av både sommar och vinterdäck. Vill du har finare fälgar har vi det också!

Vi har eget däckhotell där vi förvarar dina hjul. I priset ingår också byte och tvätt av dina hjul. Vi har fast pris på 495kr inklusive moms per säsong.

E-post: info@pefabbil.se

Telefon : +4676 880 99 29

Copyright @ All Rights Reserved