Om oss

ERFARENHETEN

DU KAN LITA PÅ!

Vad gör vi på PEFAB BIL?


Vi säljer begagnade bilar och är märkesoberoende. Men vi släpper dig inte efter köpet! Vi utför det mesta inom området service på din bil. Behöver du nya däck, en ny vindruta eller nya bromsar? Vi på PEFAB BIL avhjälper de flesta problemen som uppstår. Är bilen smutsig och du vill att den ska skina? Vi har tvätt och rekond! Vi arbetar med de ledande tillverkarna av kem och produkter och naturligtrvis är de miljöcerifierade! Miljön är viktig för oss på PEFAB BIL!


  • Service såsom oljebyten m.m.
  • Däckförsäljning, däckhotell m.m.
  • Tvätt, rekond och lackförsegling.
  • Byte av bilrutor
  • Reservdelsförsäljning
  • Motor och växellådsrenoveringar

Fel  på din bil

Vi hjälper dig!

El fel

Vi kan avhjälpa elfel

Servicedags?

Vi utför all service

Däcktjänster

Prova vårt däckhotell

TITTA PÅ VÅRA TJÄNSTER

BOKA EN TID FÖR SERVICE

Per Gustafsson

Kundmottagare, rekond & verkstad


Vem är Per Gustafsson?


-I min ungdom var det moped, motorcyklar och bilar en stor hobby. Att hålla dom rena och snygga var ett måste... inte konstigt att man är rekondare... skrattar...

Det är viktigt att ha ordning och reda.


Jag har en sambo och tre barn med aktiviteter av alla de slag som upptar mycket av min fritid. Men det är kvalitéts tid! Jag har själv varit mycket aktiv med t.ex. hockey i min ungdom. Annars tar jag gärna en cykeltur eller en resa med familjen i husvagnen.


Jag har arbetat med bilar, motorcyklar och båtar många år av mitt liv.



Peter Nilsson

Kundmottagare och bilförsäljning


Vem är Peter Nilsson?


-När jag var 17år fick jag min fars gamla Volvo 144 som jag och min bror gjorde i ordning. Den fick en ny lack och ett billjud som var coolt på gamla 90-talet. Bilar har alltid varit ett stort intresse och i tånåren var det också stort intresse av billjud.


När jag inte arbetar umgås jag gärna med min familj och med mina vänner. 

En passion är att spela gitarr och att sjunga. Vi är ett gäng som träffas ibland och spelar musik på kvällar vilket förgyller livet!


Jag har arbetat som säljare hela mitt liv och min framgång är att se kunden i fokus och dess behov. 



VARFÖR SKA DU VÄLJA OSS PÅ PEFAB BIL?


Du som kund ska alltid känna dig trygg med att välja oss att ta hand om din bil eller däck m.m. 

Det är viktigt för oss att du som kund ska känna dig nöjd när du hämtar din bil från t.ex. en service. Är du en nöjd kund så är det vår framgång! Du ska också känna att vi har bra priser samtidgt som arbetet blir utfört på ett professionellt sätt! 

Vi ska ligga i framkant med våra teknikers kunnande och vår personal på bilfösräljningen ska alltid se dig som kund och lyssna på just dina behöv. Så vår ambition är att du som kund ska bara behöva att tänka PEFAB BIL när du tänker på köp eller service på din nuvarande eller framtida bil!

Fahed Bayat

Tekniker verkstad och en professor


Vem är Fahed Bayat?


-Vid 14års ålder fick jag lära mig laga min pappas bil utan att ta till hjälp och det var ett avancerat fel. Med en viljestyrka och många timmars tänkande fungerade sedan bilen. Pappa sålder den aldrig utan sparade den... 

Jag har drivit egen bilverkstad i mitt hemland sedan 18års ålder med lyckat resultat. Har stor och lång erfarenhet av Mazda, Suzuki, VW, Volvo och andra märken så klart!


Jag har en fru och tre barn som är mitt liv. Motionera är också en stor passion såsom cykling.


Som sagt, jag har skruvat och reparerat bilar i stort sett hela mitt liv och tveka inte att fråga om du/ni har ett problem med bilen!



E-post: info@pefabbil.se

Telefon : +4676 880 99 29

Copyright @ All Rights Reserved